top of page

Kosten

I kanocentrets hovedhus samles vi i fællesstuen. Rummet emmer af traditionel svensk atmosfære med lavt til loftet, trævægge gulnet af tidens tand, med billeder og ting, som vidner om tiden igennem mange år. Det er her vi samles, spiser og hygger os om aftenen. Som i gamle dage, ligger køkkenet direkte op til fællesrummet, så når vi samles sidst på eftermiddagen emmer rummet af dufte fra det kommende velsmagende måltid. Morgenmaden vil bestå af en buffet med lidt af hvert, så der helt sikkert er noget for enhver smag. Inden vi forlader morgenbordet smører vi vores madpakker – og bare rolig vores turleder, Toomas har boet i Danmark i mange år, så han sørger for at der som en selvfølgelighed også er lækkert rugbrød. Aftensmaden indeholder internationale menuer med et lokalt twist. Vi får serveret en menu med inspiration fra det franske og italienske køkken, men selvfølgelig også svenske specialiteter. Alle råvarer købes så vidt muligt lokalt af økologiske råvarer. Menuen varierer med alt lige fra friskfanget laks fra åen udenfor døren til Osso bucco, Blanquette de veau, kyllingeretter og selvfølgelig svenske frikadeller.

Spise og opholdsrum

BLOGGEN

Klaus Falsing, Ahornvænget 114

3250 Gilleleje

M: info@take-timeout.dk

T: +45 6126 3046

Take-timeout

v/ Klaus Falsing

Bank: Fælleskassen

8411 2071678

bottom of page